28.7.21

Як завжди: хороша і погана

Так, є дві новини. І саме в такому розподілі, до якого всі звикли. Ні, як ви скажете, що бувають відразу й три погані, то це вже песимизм. Так що там за новини?

Партійні новосілля

Так, для всіх партійних фракцій (чи й організацій), які працюють в раді громади на її добробут, збудовано офіси. Ну мають же бути створені умови для ефективної роботи народних обранців. Тепер в них все за останнім словом техніки: дистанційно. 

От, будь ласка: Довіра, Рідне місто, За майбутнє, ОПЗЖ.

Як є у виборців питання до своїх депутатів, то будь ласка, приєднуйтесь до тих спільнот, будете працювати разом. А може партійна організація щось розкаже? Чи, навпаки, фракція розповість про проблеми, що вирішує. 

А як є чи буде допомога партійним організаціям ОТГ з райцентру чи й з області, то теж чудово. Партійна ж робота складна, потребує підтримки з боку центральних чи регіональних органів. Через Інтернет це зробити набагато легше і зручніше. Можу сказати, що я вже тамтешніх лідерів сповістив, вони були задоволені таким розвитком подій. Ні, спасибі не сказали, лайкнули.

Утиски свободи слова

Так, це вже тепер на часі погана новина. 

Одна з Фейсбук-груп, що працювала на Політичний барометр вирішила на майбутнє запровадити обмеження. Шкода, звісно, але що тут вдієш - є таке бажання, потяг модератора до заборони, обмеження, примусу. А розуміння того, що таке свобода слова, яка її вага для розвитку громади - цього нема. Але то може ще і виправитись з часом, будемо сподіватись. Бо не такі вже в ОТГ багаті ресурси, щоб їх обмежувати, когось чи щось виключати з інформаційного простору. Та ще й на підставі симпатій чи антипатій модераторів.

---

Я поставив цей текст по різних форумах. І от результат: 


Втім, коментарів не було. Будемо вважати, що питання в процесі опрацювання.






Немає коментарів:

Дописати коментар