11.8.21

Політичний спектр сформовано

Дійсно, з запуском ще двох груп для різних політичних сил, а ще одної для... Ну, про все по порядку.

1. Позапартійні

... або самовисуванці. Вони ж теж фрація, хоч і, скажімо так: антипартійна? Відтак мають право на свій робочий майданчик. Для обговорення питань, що винесено на сесію, для контакту з виборцями.

А щодо ставлення до партій, то, будь ласка, додавайтесь, шановні, до Академії, про яку далі, і навчайтесь, вникайте в питання глибше.

2. Европейська Солідарність

... поки що не представлена в раді ОТГ. Але є відчуття, що це явище тимчасове, бо "старі" партії, що перемогли на попередніх виборах, не надто дбають про свою популярність. Ну, політична конкуренція тільки на благо громаді.

3. Академія третього віку

Не секрет, що пенсіонери не дуже розбираються в тих партіях. Але голосують. І це, як подумати, дуже погано, бо треба ж щоб голосували свідомо, мали зі своїми обранцями контакт, допомагали тим краще зрозуміти потреби громади. Пенсіонери, а надто ті, що мають освіту, на все це спроможні. Тільки - увага, є застереження - тільки після навчання. Так, курсу громадянської освіти, що має їм допомогти у всіх тих питаннях політичної кухні розібратись.

Ну от для цього і створено Академію - сучасний ресурс дистанційного навчання. Насправді, не чисто дистанційного, а комбінованого, бо про те, що пенсіонер вичитав в Академії, він же може на лавочці поділитись з отими Інтернет-неписьменними, що гальмують поступ громади. Бо без навчання, без Інтернету, без осмислення своїх політичних помилок у минулому будемо знов і знов їх повторювати. Тож, пенсіонер, на навчання кроком руш!

---

Біля сотні переглядів не дали жодного студента... Ніхто не зголосився навчатись чи, може, навчати пенсіонерів Гоголівської громади. Аж тут допомога


Немає коментарів:

Дописати коментар