3.8.21

Перша пішла

Зазвичай кажуть "перший пішов", а в нас перша. Бо це ж йдеться про депутатську комісію. 

Перша депутатська комісія ОТГ одержала власну Фейсбук-групу. Ось вона: 


Так перша чи третя? Третя за переліком у раді, а перша, бо веде перед у застосуванні сучасних комунікаційних форматів роботи з виборцем. Згодні? Тоді рушаємо далі.
Це ще, сказати по правді, не вповні група, бо нема учасників і модератора. А суть роботи, зрозуміло, визначена: План соціально-економічного розвитку громади в частині освіти і інших супутних напрямків.

В тому Плані про освіту ось що:


То в мене і пропозиції є для обговорення в новій групі. Щодо конкретизації 1.6.1:

1.6.1.1 Налагодити сайти для всіх шкіл ОТГ (бо зараз є тільки в Устивиці - там на посиланнях в групі про це докладніше).

1.6.1.2 Всіх депутатів ради громади навчити користуватись Інтернетом (бо це ж соромно сказати: депутат, а Інтернет-неписьменний; а директори шкіл?).

Перший пункт зрозумілиий, а от другий? Як, може, хто не знає, то сучасна школа опікується навчанням не тільки дітей, а і дорослих. Освіта протягом життя - чули? Ну от, то скажіть, хто в громаді має націлитись на те, щоб навчити депутатів працювати сучасно, ефективно? Школа під проводом депутатської комісії.

І тепер стосовно модератора для групи. Я знайшов чудову кандидатуру: пан Ігор Ващенко - ми з ним познайомились в проекті, присвяченому шкільним газетам

Але не знаю, як підступитись, щоб до цієї справи залучити. Чи це треба до голови комісії звертатись, чи до голови ОТГ, щоб вони вже пана Ігоря на цю роботу вмовляли. Як думаєте?







2 коментарі:

  1. Пане Вадим! Дякую за довіру, але повинен попередити, що для голови ОТГ прізвище Ващенко, ну, як би це помякше, якдля бичка червона шматина.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну, то не страшно. Я вже помітив, що гоголянці й гоголянки ставляться одне до одного дуже критично. А треба ж вам разом щось будувати, то треба привчатись до більш позитивного ставлення одне до одного.
      І в комісії є свій лідер, він теж має тут щось сказати. Ну, то таке, я пропозицію зробив, її 154 рази люди прочитали, подивимось, що з того буде.

      Видалити