21.2.22

В чому наша помилка на виборах?

Це ми знову в Дискусійному клубі: 


А тема саме така, як в назві, і я її поставив в два розділи альманаху: Політика і Лідери.

Треба сказати, що розмова була цікава, але дещо розпорошена. Ну, багато питань, вони всі пов'язані, дискутанти згадують то одне, то інше, то третє, то десяте - треба тут нам навести порядок? Ми ж маємо на меті прояснити три питання? Давайте складати реєстр.

1. Чи треба ходити на вибори?

2. Чому ми обираємо не тих?

3. Як обрати тих?

Треба сказати, що це дуже приблизно я написав, бо з власне запису чи його тез оці три питання так і не виринули. Ну, це ми підправимо разом з Олександром Золотухіним


А дискутантів я запрошую стати авторами альманаху і подати свої авторські тексти, щоб вже відповідь на три запитання була чітка і зрозуміла читачам в громадах Полтавщини. Пана Федора запросив, пана Сергія так само. 

Але є ще один варіант. Учасники дискусії можуть подати свої тексти пану Олександру, щоб він поставив їх на тому блозі, де тези - це вже як їм буде зручніше. 

Чи, може, в них є і власні блоги? Ну, це було б найкраще, бо серйозні люди, підготовлені до роботи з виборцем, повинні мати власні блоги, так же? А навчитись можна тут, в нашому альманасі. Це саме для початку.

---

Згодом виявилось, що в цієї розмови була, так би мовити, передмова. Яку теж варто взяти до уваги.













Немає коментарів:

Дописати коментар