9.2.22

Опішня -> Зінків?

Зараз буде кіно.

А після кіно, може, і розмова. Бо там на ЮТюбі Федір Кравченко з Зіньківської громади дав дуже цікавий коментар. Але спочатку доповнимо відео: Асоціація і її сторінка, Музей і його сторінка, Геннадій Супрун, Олександр Василенко, Старий хутір

Я от переглянув ще раз розмову про інвестиційний клімат, глечики і лікарню, тепер маю додати. Про те, що, мабуть, це в своїй економічній основі є предметом клопіту конкретної депутатської комісії? Яка має подумати на цю тему і визначити, скажімо, на 22 рік якийсь план чи, як хочете, стратегічну програму? Або, скажімо, підправити трохи наявну програму чи план вже з урахуванням досвіду, як вже ми зрозуміли пропозицію пана Федіра, Опішні. Ось вона, та комісія: 

2. Постійна комісія з питань бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва:
  • Манько Олександр Павлович – голова постійної комісії;
  • Кімлик-Яроха Людмила Анатоліївна;
  • Кропивна Валентина Миколаївна;
  • Левошко Іван Васильович;
  • Рябова Ірина Вікторівна;
  • Сичов Володимир Васильович;
  • Храпач Олексій Іванович.
Спробувати запросити усіх згаданих осіб до продовження розмови? Чому ні. А де ж можна поговорити? На сторінці ОТГ, я думаю? Там є ще і група.  Ну, головне ж запросити учасників, а там побачимо. Як вони не відгукнуться, то нема про що і говорити. А як відгукнуться, то буде нам видніше, як таку розмову краще організувати.

---

Але є дуже погана новина. Не знаю вже, чи то Вій втручається, а може якась відьма Конотопська, але ж пропадають на ЮТюбі коментарі. Бачте, там при записі їх згадано п'ять. А показує, принамні сьогодні, тільки три. А ось той, що його вкрала нечиста сила:

І в згаданій вище групі запрошення на цей текст зникло. Чи я забув його поставити? Ну, може й так, але ж групами дефіціту нема, використаємо іншу.


















Немає коментарів:

Дописати коментар