3.2.22

Звернення

Голові Кременчуцької районної ради
Дмитру Колотієвському,

Голові Кременчуцької районної адміністрації
Олегу Лєдніку

громадянина Вадима Петриченка, що проживає в місті Миколаєві

звернення

Шановні колеги,

відвідавши інформаційний простір Кременчуцького району у справі організації обговорення в територіальних громадах одної публікації (вона там згадана на посиланні), був неприємно здивований. Попри те, що всі без винятку ОТГ району належно представлені в Інтернеті і Фейсбуці, особисто голови громад поки що не виглядають так само достойно чи сучасно.

Не думаю, що таке дрібне питання треба вставляти в якусь стратегічну програму розвитку району чи ставити на голосування в сесійній залі. Як на мене, то цілком достатньо було б того, щоб ви публічно порадили лідерам громад найближчим часом особисті акаунти у Фейсбуці започаткувати і надалі вже тримати з власною громадою сучасну пряму комунікацію.

Я також сподіваюсь, що згадані вже Мирослав Носа та Віталій Малецький і за власним бажанням, і за дорученням керівництва району нададуть своїм колегам відповідну психологічну підтримку.

З повагою
В.Петриченко

---

Цей текст прочитали люди - 59 разів:

... і нічого не сказали. Втім, з Дмитром Колотієвським і Олегом Лєдніком ми потоваришували, то є надія на плідну співпрацю, порадимось, як це може виглядати. А ми поки що завітаємо в Лубенський район, порівняємо. Це плідний науковий метод, як хто не знає, для того, щоб краще щось зрозуміти.









 

Немає коментарів:

Дописати коментар